Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Añejo ( „vechi”) Mezcalul a fost învechit pentru un minim legal de douăsprezece luni în butoaie. Cu toate acestea, cele mai bune tipuri de mezcal, sunt de obicei în vârstă de la trei până la cinci ani. Añejo mezcal poate fi de culoare pai aurie, fie are un aspect de chihlimbar sau galben auriu.
Învechirea în butoaie conferă mezcaluluiarome de nuci prăjite, fructe la grătar, piper și tutun. Există adesea o mineralitate subtilă fumurie în final; serviti dintr-un pahar de cristal insotit de un trabuc.
Mezcalul este adesea confundat cu tequila, deoarece ambele sunt făcute din agave. Dar, în timp ce tequila trebuie făcută dintr-un anume tip de agae , agave albastre, mezcalul poate fi produs din optsprezece tipuri diferite de agave (maguey). Exista doua tipuri de mezcal, cele facute exclusiv din maguey si cele facute din cel putin 80% maguey amestecat cu alte ingrediente. Mezcalul are termeni de învechire similari cu tequila, cum ar fi reposado și añejo, dar în general mezcalul este mai mult un produs artizanal, așa că tipurile de mezcal variază mai mult decât tequila.
Majoritatea sunt dublu distilate, în timp ce unele sunt triplu distilate și apoi învechite câțiva ani în butoaie de stejar. Aromele variază de la ierburi și piper afumat la tutun și fructe afumate.
Învechirea în butoaie conferă mezcaluluiarome de nuci prăjite, fructe la grătar, piper și tutun. Există adesea o mineralitate subtilă fumurie în final; serviti dintr-un pahar de cristal insotit de un trabuc.
Mezcalul este adesea confundat cu tequila, deoarece ambele sunt făcute din agave. Dar, în timp ce tequila trebuie făcută dintr-un anume tip de agae , agave albastre, mezcalul poate fi produs din optsprezece tipuri diferite de agave (maguey). Exista doua tipuri de mezcal, cele facute exclusiv din maguey si cele facute din cel putin 80% maguey amestecat cu alte ingrediente. Mezcalul are termeni de învechire similari cu tequila, cum ar fi reposado și añejo, dar în general mezcalul este mai mult un produs artizanal, așa că tipurile de mezcal variază mai mult decât tequila.
Majoritatea sunt dublu distilate, în timp ce unele sunt triplu distilate și apoi învechite câțiva ani în butoaie de stejar. Aromele variază de la ierburi și piper afumat la tutun și fructe afumate.
Producator | ZIGNUM |
---|---|
Culoare | AURIU |
Litraj | 0.70L |
Tara Origine | MEXIC |
Volum alcool | 40% |