Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Pentru Cuvee Sissi a fost ales soiul Pinot Noir de pe colinele din imprejurimile Cepturei.
Vin obtinut prin metoda saignee (prin scurgerea gravitationala a mustului) din struguri recoltati manual la momentul optim pentru obtinerea unui vin diafan si lejer cu un continut de alcol de maxim 12 grade.
Mustul limpezit a fost fermentat la 17-18 grade, timp de cca 20 zile.
Pentru a va bucura din plin de aromele sale, il recomandam servit la 11 - 12°C, ca aperitiv sau pentru a insoti mese usoare pe malul marii sau langa o piscina.
Nu recomandam invechirea lui.
Vin obtinut prin metoda saignee (prin scurgerea gravitationala a mustului) din struguri recoltati manual la momentul optim pentru obtinerea unui vin diafan si lejer cu un continut de alcol de maxim 12 grade.
Mustul limpezit a fost fermentat la 17-18 grade, timp de cca 20 zile.
Pentru a va bucura din plin de aromele sale, il recomandam servit la 11 - 12°C, ca aperitiv sau pentru a insoti mese usoare pe malul marii sau langa o piscina.
Nu recomandam invechirea lui.
Producator | SERVE |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12.5% |
Podgorie | SERVE |
Regiune viticola | DEALUL MARE |