Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Pentru Cuvee Sissi a fost ales soiul Pinot Noir de pe colinele din imprejurimile Cepturei.
Vin obtinut prin metoda saignee (prin scurgerea gravitationala a mustului) din struguri recoltati manual la momentul optim pentru obtinerea unui vin diafan si lejer cu un continut de alcol de maxim 12 grade.
Mustul limpezit a fost fermentat la 17-18 grade, timp de cca 20 zile.
Pentru a va bucura din plin de aromele sale, il recomandam servit la 11 - 12°C, ca aperitiv sau pentru a insoti mese usoare pe malul marii sau langa o piscina.
Nu recomandam invechirea lui.
Vin obtinut prin metoda saignee (prin scurgerea gravitationala a mustului) din struguri recoltati manual la momentul optim pentru obtinerea unui vin diafan si lejer cu un continut de alcol de maxim 12 grade.
Mustul limpezit a fost fermentat la 17-18 grade, timp de cca 20 zile.
Pentru a va bucura din plin de aromele sale, il recomandam servit la 11 - 12°C, ca aperitiv sau pentru a insoti mese usoare pe malul marii sau langa o piscina.
Nu recomandam invechirea lui.
| Producator | SERVE |
|---|---|
| Culoare | ROSE |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 12.5% |
| Podgorie | SERVE |
| Regiune viticola | DEALUL MARE |