Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Pentru anul 2015, vremea a fost un ajutor de nadejde pentru creatorii de vinastfel, recolta a fost generoasa in special cu soiurile rosii. Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2015, obtinut din struguri selectionati si culesi manual, a fost partial baricat timp de 12 luni, pentru a obtine echilibrul corect intre aromele intense de fructe rosii si taninii puternici. Rezultatul este un vin elegant, cu arome de coacaze negre si vanilie, cu aciditate discreta, ce exprima caracteristicile tipice ale acestui soi. Va recomandam sa serviti acest vin la o temperatura de 18 °C, in compania unor preparate din carne rosie cu sos, vanat sau branzeturi. Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potential de invechire de 6-8 ani.
NOTE DE DEGUSTARE: An de recolta: 2015 Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon Podgoria: Colinele Dobrogei, IG Miros: nas proaspat si fructat, fructe de padure, visine, coacaze negre, scortisoara Gust: fructe rosii, coacaze, afine, mure de camp, aciditate placuta si tanini eleganti Cu ce meniu se serveste: preparate pe baza de carne rosie cu sos, vanat, branzeturi Temperatura de servire: 18 °C Potential de invechire: Poate evolua inca 6-8 ani
NOTE DE DEGUSTARE: An de recolta: 2015 Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon Podgoria: Colinele Dobrogei, IG Miros: nas proaspat si fructat, fructe de padure, visine, coacaze negre, scortisoara Gust: fructe rosii, coacaze, afine, mure de camp, aciditate placuta si tanini eleganti Cu ce meniu se serveste: preparate pe baza de carne rosie cu sos, vanat, branzeturi Temperatura de servire: 18 °C Potential de invechire: Poate evolua inca 6-8 ani
Producator | SERVE |
---|---|
Culoare | ROSU |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |