Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Credinta oamenilor in minunea Vestirii se bazeaza pe o serie de asteptari si proiectii ce impletesc trecutul, prezentul si viitorul. Fie ca aduce prospetimea bucuriei ori vreo urma de suspin, Vestitorul se intruchipeaza in raza asteptata de fiecare om in diferite momente ale existentei. In astfel de clipe simtim nevoia apropierii de semeni cu un gand, cu un gest, cu o dovada de recunostinta. Dorim ca tu sa-l impartasesti pe Vestitorul nostru, „fratele mai mare” din gama de vinuri CUPOLA SANCTIS, cu cei asemeni tie. Vestirea este inceputul, prin credinta, al unei noi randuiri. Trece dincolo de aparenta si, cu timpul, asterne viata pe fagasul pregatit fiecaruia. Sa recunoastem si sa preamarim simbolul fiecarei vestiri si sa ne bucuram impreuna de ce va sa vina.
Vestitor de Oprisor este un vin imbutelitat in sticla magnum, un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot care face legatura cu gamele superioare de la Oprisor, atat sub aspectul pretului, cat si al prezentarii olfactiv-gustative:
Un cupaj rubiniu de intensitate medie spre inchisa, cu nas de intensitate medie, parca inca nedezvoltat complet, cu note de condiment, vanilie, cafea si piele, intr-o prima instanta, lasand insa apoi loc fructelor de padure, plus visine si ceva prune verzi. Atacul este mai domolit decat al Cabernet-ului, corpul este deja mai greu, dincolo de mediu. Se simte nota suplimentara de calitate si complexitate. Totusi, nu este un vin extrem de lucrat, se lasa descoperit usor: cu arome fructate de afine, coacaze, visine coapte si prune, armonios integrate cu ceva vanilie, cacao si piper. Alcoolul este bine integrat in corp, vinul aratand un postgust mediu in aceleasi tipare fructate de mai sus, plus ceva note dulci.
Asociere culinara: carne rosie.
Temperatura de servire: 18-20 grade Celsius.
Cupaj: Cabernet Sauvignon și Merlot.
Vestitor de Oprisor este un vin imbutelitat in sticla magnum, un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot care face legatura cu gamele superioare de la Oprisor, atat sub aspectul pretului, cat si al prezentarii olfactiv-gustative:
Un cupaj rubiniu de intensitate medie spre inchisa, cu nas de intensitate medie, parca inca nedezvoltat complet, cu note de condiment, vanilie, cafea si piele, intr-o prima instanta, lasand insa apoi loc fructelor de padure, plus visine si ceva prune verzi. Atacul este mai domolit decat al Cabernet-ului, corpul este deja mai greu, dincolo de mediu. Se simte nota suplimentara de calitate si complexitate. Totusi, nu este un vin extrem de lucrat, se lasa descoperit usor: cu arome fructate de afine, coacaze, visine coapte si prune, armonios integrate cu ceva vanilie, cacao si piper. Alcoolul este bine integrat in corp, vinul aratand un postgust mediu in aceleasi tipare fructate de mai sus, plus ceva note dulci.
Asociere culinara: carne rosie.
Temperatura de servire: 18-20 grade Celsius.
Cupaj: Cabernet Sauvignon și Merlot.
Producator | CRAMA OPRISOR |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 1.5L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | GOLUL (PLAIURILE) DRANCEI |
Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI SI MUNTENIEI |