Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Strugurii isi au originea in podgorii din regiunile Helderberg, Malmesbury si Durbanville si sunt situate la altitudini variind de la 50 la 180 de metri deasupra nivelului marii. Toate vitele de vie au radacini rezistente la Phylloxera. Majoritatea vitei din podgorii creste pe pamant uscat, in timp ce restul este irigat suplimentar.
Strugurii sunt culesi la inceputul lunii februarie. Fructele fermenteaza in pielita timp de 5 zile pentru a mentine aroma fructelor si pentru a extrage suficienta culoare, fara a lua din continutul de tanin. Vinul este pastrat pe rondele de stejar de origine franceza timp de noua luni.
Note degustare
Un vin rosu-rubiniu cu miros abundent, dominat de note de stafide negre, zmeura, banane si arome subtile de condimente de stejar. Aciditate improspatata si intregita de arome de fructe de padure si tanin, cu un rezultat suplu si imbietor.
Recomandari culinare: suficient de versatil pentru a fi savurat atat cu carne alba, cat si cu carne rosie si, de asemenea, cu paste.
Strugurii isi au originea in podgorii din regiunile Helderberg, Malmesbury si Durbanville si sunt situate la altitudini variind de la 50 la 180 de metri deasupra nivelului marii. Toate vitele de vie au radacini rezistente la Phylloxera. Majoritatea vitei din podgorii creste pe pamant uscat, in timp ce restul este irigat suplimentar.
Strugurii sunt culesi la inceputul lunii februarie. Fructele fermenteaza in pielita timp de 5 zile pentru a mentine aroma fructelor si pentru a extrage suficienta culoare, fara a lua din continutul de tanin. Vinul este pastrat pe rondele de stejar de origine franceza timp de noua luni.
Note degustare
Un vin rosu-rubiniu cu miros abundent, dominat de note de stafide negre, zmeura, banane si arome subtile de condimente de stejar. Aciditate improspatata si intregita de arome de fructe de padure si tanin, cu un rezultat suplu si imbietor.
Recomandari culinare: suficient de versatil pentru a fi savurat atat cu carne alba, cat si cu carne rosie si, de asemenea, cu paste.
Producator | DISTELL |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | AFRICA DE SUD |
Volum alcool | 13.50% |
Regiune viticola | WESTERN CAPE |