Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Tulpinile strugurilor sunt eliminate si strugurii sunt presati usor inainte de a fi vinificati in mici rezervoare din otel inoxidabil, pentru ca polifenolii, substantele aromatice si culoare sa fie extrasi mai bine. In aceasta perioada vinul isi completeaza fermentatia alcoolica la o temperatura maxima de 28 grade Celsius.
Note degustare
Culoare rosie cu nuante violet intens, buchet cu note de lemn dulce si fructe rosii bine coapte, echilibrat, puternic, rotund, cu note fructate si final de lunga durata. Strugurii sunt culesi la sfarsitul lunii septembrie, cand s-au copt la perfectiune absoluta.
Temperatura de servire: 18 grade Celsius.
An: 2012
Soi: Nero d`Avola
Tulpinile strugurilor sunt eliminate si strugurii sunt presati usor inainte de a fi vinificati in mici rezervoare din otel inoxidabil, pentru ca polifenolii, substantele aromatice si culoare sa fie extrasi mai bine. In aceasta perioada vinul isi completeaza fermentatia alcoolica la o temperatura maxima de 28 grade Celsius.
Note degustare
Culoare rosie cu nuante violet intens, buchet cu note de lemn dulce si fructe rosii bine coapte, echilibrat, puternic, rotund, cu note fructate si final de lunga durata. Strugurii sunt culesi la sfarsitul lunii septembrie, cand s-au copt la perfectiune absoluta.
Temperatura de servire: 18 grade Celsius.
An: 2012
Soi: Nero d`Avola
Producator | PICCINI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | PICCINI |
Regiune viticola | SICILIA |