Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Medaliat cu Argint- IWCB 2014 - Concursul International de Vinuri Bucuresti 2014
Medaliat cu Aur- Emozioni dal Mondo Merlot e Cabernet Insieme 2014 - Bergamo
Medaliat cu Aur- Festivalul International al Viei si Vinului Bachus Vrancea 2014
Medaliat cu Aur- IWCB 2015 - Concursul International de Vinuri Bucuresti 2015
Tip:Sec
An de productie:2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi:Merlot
Alcool:13%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul lunii Septembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:16-18°C.
Culoare:Rosu aprins
Note de degustare:Arome de fructe de padure, mure, cirese negre si coacaze .Un vin corpolent cu un gust usor de prune coapte si un post gust prelung.
Recomandari culinare:Preparate din carne rosie, friptura la gratar, preparate din miel si vanat.
Medaliat cu Aur- Emozioni dal Mondo Merlot e Cabernet Insieme 2014 - Bergamo
Medaliat cu Aur- Festivalul International al Viei si Vinului Bachus Vrancea 2014
Medaliat cu Aur- IWCB 2015 - Concursul International de Vinuri Bucuresti 2015
Tip:Sec
An de productie:2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi:Merlot
Alcool:13%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul lunii Septembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:16-18°C.
Culoare:Rosu aprins
Note de degustare:Arome de fructe de padure, mure, cirese negre si coacaze .Un vin corpolent cu un gust usor de prune coapte si un post gust prelung.
Recomandari culinare:Preparate din carne rosie, friptura la gratar, preparate din miel si vanat.
Producator | CRAMA DARIE |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |