Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Tip: Sec
An de productie: 2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi: Feteasca Neagra
Alcool:13%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:16-18°C.
Culoare: Rosu-rubiniu
Note de degustare:Arome de fructe de padure, cirese si visine .Un vin catifelat cu tanini rotunzi, bine echilibrat, cu un final persistent.
Recomandari culinare: Preparate din carne rosie, friptura la cuptor si vanat.
An de productie: 2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi: Feteasca Neagra
Alcool:13%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:16-18°C.
Culoare: Rosu-rubiniu
Note de degustare:Arome de fructe de padure, cirese si visine .Un vin catifelat cu tanini rotunzi, bine echilibrat, cu un final persistent.
Recomandari culinare: Preparate din carne rosie, friptura la cuptor si vanat.
Producator | CRAMA DARIE |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |