Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Tip: Sec
An de productie: 2014
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi: Chardonnay
Alcool:13.9%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:8-10°C.
Culoare: Galben-verzui
Note de degustare:Arome de fructe tropicale si citrice .Un vin proaspat si expresiv, echilibrat, cu o aciditate subtila.
Recomandari culinare: Carne alba, preparate din peste si fructe de mare.
An de productie: 2014
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi: Chardonnay
Alcool:13.9%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:8-10°C.
Culoare: Galben-verzui
Note de degustare:Arome de fructe tropicale si citrice .Un vin proaspat si expresiv, echilibrat, cu o aciditate subtila.
Recomandari culinare: Carne alba, preparate din peste si fructe de mare.
Producator | CRAMA DARIE |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |