Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
PRINCE STIRBEY NEGRU DE DRAGASANI
Culoare: rosu
Gust: sec
Soi Romanesc: Negru de Dragasani
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Dragasani
Brand: Prince Stirbey
Regiune viticola: Dealurile Munteniei si Olteniei (RO)
Anul de recolta: 2011
Treapta de calitate: Dealurile Olteniei IG
Tarie alcoolica (% vol.): 13,5
Volum nominal: 75 cl
Producator: Agricola Stirbey
NOTE DE DEGUSTARE:
Soiul de struguri Negru de Dragasani este descendent al soiurilor Negru Vartos si Babeasca Neagra; in el se reflecta toata diversitatea regiunii Dragasani climatul cald si insorit, varietatile de fructe si condimente, sarmul locuitorilor.
Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome dense in nas si elegant catifelat in gura seducator, invitand la mai multe, niciodata obositor. Structura de tanini se intareste, dar niciodata nu acopera acest caracter deosebit al soiului de Negru de Dragasani.
ASOCIERE CULINARA: Se potriveste ca insotitor al branzeturilor tinere si proaspate, al roastbeef-ului sau al altor carnuri fine; merge bine cu preparatele bucatariei italiene: paste si risotto.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 16-18 grade Celsius
DISTINCTII: MEDALIA DE AUR la Merano Wine Festival 2014
Culoare: rosu
Gust: sec
Soi Romanesc: Negru de Dragasani
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Dragasani
Brand: Prince Stirbey
Regiune viticola: Dealurile Munteniei si Olteniei (RO)
Anul de recolta: 2011
Treapta de calitate: Dealurile Olteniei IG
Tarie alcoolica (% vol.): 13,5
Volum nominal: 75 cl
Producator: Agricola Stirbey
NOTE DE DEGUSTARE:
Soiul de struguri Negru de Dragasani este descendent al soiurilor Negru Vartos si Babeasca Neagra; in el se reflecta toata diversitatea regiunii Dragasani climatul cald si insorit, varietatile de fructe si condimente, sarmul locuitorilor.
Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome dense in nas si elegant catifelat in gura seducator, invitand la mai multe, niciodata obositor. Structura de tanini se intareste, dar niciodata nu acopera acest caracter deosebit al soiului de Negru de Dragasani.
ASOCIERE CULINARA: Se potriveste ca insotitor al branzeturilor tinere si proaspate, al roastbeef-ului sau al altor carnuri fine; merge bine cu preparatele bucatariei italiene: paste si risotto.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 16-18 grade Celsius
DISTINCTII: MEDALIA DE AUR la Merano Wine Festival 2014
Producator | STIRBEY |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |