Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Brandul Sole este varful de gama al vinurilor albe propuse de Cramele Recas. Chardonnay Barrique, Sauvignon Blanc si Feteasca Regala Barrique sunt obtinute din soiuri pure de struguri, recoltati de pe cele mai bune parcele si vinificati "manual" cu mare atentie, exclusiv in barrique transilvanean, care ii adauga o nuanta de vanilie si complexitate. Ambalajul este elegant si conservator. Vinul este produs in regim single wineyard: strugurii selectionati dintr-o singura vie.
Notre degustare
Un clasic in categoria sa de vin alb baricat, impresioneaza cu arome intense, elegante si seducatoare de vanilie, seminte prajite, un pic de fum alb - totul armonios integrat pe o structura de fruct bine copt, cu note de fagure de miere, dublate insa de o surprinzatoare senzatie de tinerete, data de accentele de piersica verde si tonurile vegetale, precum si de finalul viu, crocant, care tradeaza o aciditate semnificativa, cu influente citrice.
Asociere culinara: salate amarui (mai astringente, cum ar fi cea de rucola), peste (somon, ansoa, sardine, hering, chiar si macrou), scoici, homari, crabi, creveti cu lamaie, peste afumat, caviar, branzeturi, mancaruri de pui cu sosuri albe, fructe de mare, preparate murate (masline, capere), sunca, branzeturi gen Feta, sosuri acide, albe sau rosii (pe baza de mustar, lamaie, otet balsamic), chiar si la unele deserturi (nu foarte dulci).
Temperatura de servire: 8 - 10 grade Celsius.
Notre degustare
Un clasic in categoria sa de vin alb baricat, impresioneaza cu arome intense, elegante si seducatoare de vanilie, seminte prajite, un pic de fum alb - totul armonios integrat pe o structura de fruct bine copt, cu note de fagure de miere, dublate insa de o surprinzatoare senzatie de tinerete, data de accentele de piersica verde si tonurile vegetale, precum si de finalul viu, crocant, care tradeaza o aciditate semnificativa, cu influente citrice.
Asociere culinara: salate amarui (mai astringente, cum ar fi cea de rucola), peste (somon, ansoa, sardine, hering, chiar si macrou), scoici, homari, crabi, creveti cu lamaie, peste afumat, caviar, branzeturi, mancaruri de pui cu sosuri albe, fructe de mare, preparate murate (masline, capere), sunca, branzeturi gen Feta, sosuri acide, albe sau rosii (pe baza de mustar, lamaie, otet balsamic), chiar si la unele deserturi (nu foarte dulci).
Temperatura de servire: 8 - 10 grade Celsius.
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | CHARDONNAY |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.5 |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |