Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Strugurii sunt recoltati manual, atent selectionati doar din parcelele cu expunere deosebita. Urmeaza desciorchinarea, mustuiala fiind pompata in cisterne de inox cu temperatura controlata automatizat, stoarcere usoara in presa pneumatica, cu presiune de 0,2 bari. Aici are loc fermentatia alcoolica si o maceratie atenta pentru a avea un vin echilibrat.
Note degustare
Rotund, dar fara sa fie greu, elegant, bine echilibrat de aciditate, cu alcool perfect integrat, note proaspete si vii de fructe rosii, flori si ierburi uscate, urmate de senzatii dulcegi la final. Vesel, abordabil, complex, dar nu obositor.
Soi: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon.
Potential de invechire: recomandat a se consuma tanar.
Temperatura de servire: 7-8 grade C.
Recomandari culinare: alaturi de Carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri.
Strugurii sunt recoltati manual, atent selectionati doar din parcelele cu expunere deosebita. Urmeaza desciorchinarea, mustuiala fiind pompata in cisterne de inox cu temperatura controlata automatizat, stoarcere usoara in presa pneumatica, cu presiune de 0,2 bari. Aici are loc fermentatia alcoolica si o maceratie atenta pentru a avea un vin echilibrat.
Note degustare
Rotund, dar fara sa fie greu, elegant, bine echilibrat de aciditate, cu alcool perfect integrat, note proaspete si vii de fructe rosii, flori si ierburi uscate, urmate de senzatii dulcegi la final. Vesel, abordabil, complex, dar nu obositor.
Soi: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon.
Potential de invechire: recomandat a se consuma tanar.
Temperatura de servire: 7-8 grade C.
Recomandari culinare: alaturi de Carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri.
Producator | VINARTE |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12,50% |
Podgorie | STARMINA |
Regiune viticola | MEHEDINTI |