Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Strugurii sunt recoltati manual, atent selectionati doar din parcelele cu expunere deosebita. Urmeaza desciorchinarea, mustuiala fiind pompata in cisterne de inox cu temperatura controlata automatizat. Aici are loc fermentatia alcoolica si o maceratie atenta pentru a avea un vin echilibrat.
Note degustare
Un vin cu o culoare electrizanta, alb-verzuie. Gust robust, plin, intens, aproape cu un corp similar vinurilor rosii, cu o aciditate peste medie, caracteristica soiului (Cabernet Sauvignon), crocant. Buchet cu arome de fructe rosii, in special cirese negre amare, pere, pepene galben copt, dar si nuante florale.
Temperatura de servire: 7-8 grade C.
Soiuri: Cabernet Sauvignon.
Potential de invechire: recomandat a se consuma tanar.
Strugurii sunt recoltati manual, atent selectionati doar din parcelele cu expunere deosebita. Urmeaza desciorchinarea, mustuiala fiind pompata in cisterne de inox cu temperatura controlata automatizat. Aici are loc fermentatia alcoolica si o maceratie atenta pentru a avea un vin echilibrat.
Note degustare
Un vin cu o culoare electrizanta, alb-verzuie. Gust robust, plin, intens, aproape cu un corp similar vinurilor rosii, cu o aciditate peste medie, caracteristica soiului (Cabernet Sauvignon), crocant. Buchet cu arome de fructe rosii, in special cirese negre amare, pere, pepene galben copt, dar si nuante florale.
Temperatura de servire: 7-8 grade C.
Soiuri: Cabernet Sauvignon.
Potential de invechire: recomandat a se consuma tanar.
Producator | VINARTE |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13,50% |
Podgorie | STARMINA |
Regiune viticola | MEHEDINTI |