Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Simonsig a imbuteliat pentru prima data un Sauvignon Blanc in anul 1978 dar potentialul a fost atins doar in ultimii 10 ani. Strugurii selectati au fost culesi dimineata pe racoare si manipulati cu grija pe tot parcursul vinificarii pentru a pastra aromele. Dupa fermetare vinul a fost tinut pe drojdii pentru a capata complexitate.
Culoarea este galben pai cu reflexe verzui. La nas vinul este caracterizat de concentratia ridicata a aromelor tropicale si de smochine verzi cu usoare nuante minerale. Palatinul este intampinat cu o varietate de arome tropicale, care impreuna cu aciditatea perfect echilibrata si postgustul calcaros, creaza un Sauvignon Blanc complex, proaspat si vioi.
Asocieri culinare: Un aperitiv perfect ce poate fi servit insa si alaturi de preparate bogate sau alimente grase. Vinul acompaniaza foarte bine salatele, branza de capra, pertele garnisit cu lamaie si bucataria tailandeza.
Temperatura de servire: 8-10 grade Celsius.
Tipul vinului: Alb, sec
Soi: Sauvignon Blanc
Tara: Africa de Sud
Regiune: Stellenbosch
An de recolta: 2013
Alcool: 13,6%
Culoarea este galben pai cu reflexe verzui. La nas vinul este caracterizat de concentratia ridicata a aromelor tropicale si de smochine verzi cu usoare nuante minerale. Palatinul este intampinat cu o varietate de arome tropicale, care impreuna cu aciditatea perfect echilibrata si postgustul calcaros, creaza un Sauvignon Blanc complex, proaspat si vioi.
Asocieri culinare: Un aperitiv perfect ce poate fi servit insa si alaturi de preparate bogate sau alimente grase. Vinul acompaniaza foarte bine salatele, branza de capra, pertele garnisit cu lamaie si bucataria tailandeza.
Temperatura de servire: 8-10 grade Celsius.
Tipul vinului: Alb, sec
Soi: Sauvignon Blanc
Tara: Africa de Sud
Regiune: Stellenbosch
An de recolta: 2013
Alcool: 13,6%
Producator | SIMONSIG |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | AFRICA DE SUD |