Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Unii oameni numesc acest tip de vin "entry level", altii ii spun "quality." Noi, cu reverenta, ii spunem celui mai accesibil vin imbuteliat pe care il producem Schwaben Wein, "vinul svabilor". Si, sa nu uitam, simplii svabi i-au dat lumii pe Faust si pe Einstein, pe Hauff si pe Heidegger, pe Hesse si pe Kepler, pe Daimler si pe Diesel. Acest vin ofera atat de mult, pentru un pret atat de mic. Unii ii spun vin simplu de inteles, altii au spus despre svabi ca sunt oameni simpli. Noi credem ca e mai usor de inteles cat de departe a ajuns Cramele Recas atunci cand cel mai simplu vin arata ca Schwaben Wein. Vorba svabilor, trei lucruri fac o casa frumoasa: munca, munca si munca.
Note degustare
Un vin galben-pai, cu inflexiuni verzui si aurii, stralucitor, care se ridica mult peste asteptarile pe care le-ar genera de obicei acest soi relativ neutru. Aromele sunt relativ puternice si elegante, dominate de tinerete, cu un centru de fructe albe, dar si nuante exotice, de ananas, si florale, de soc si flori uscate. Gustativ, pare predominant citric daca este servit foarte rece, datorita aciditatii ridicate, dar creste, pe masura ce se incalzeste, spre nuante verzi si fructoase, de corcoduse, caise, piersici necoapte si boabe de strugure tanar.
Asocieri culinare: poate fi baut separat, ca aperitiv, sau impreuna cu branzeturi proaspete, peste la gratar, pui, legume sotate.
Temperatura de servire: 5-8 grade Celsius.
Note degustare
Un vin galben-pai, cu inflexiuni verzui si aurii, stralucitor, care se ridica mult peste asteptarile pe care le-ar genera de obicei acest soi relativ neutru. Aromele sunt relativ puternice si elegante, dominate de tinerete, cu un centru de fructe albe, dar si nuante exotice, de ananas, si florale, de soc si flori uscate. Gustativ, pare predominant citric daca este servit foarte rece, datorita aciditatii ridicate, dar creste, pe masura ce se incalzeste, spre nuante verzi si fructoase, de corcoduse, caise, piersici necoapte si boabe de strugure tanar.
Asocieri culinare: poate fi baut separat, ca aperitiv, sau impreuna cu branzeturi proaspete, peste la gratar, pui, legume sotate.
Temperatura de servire: 5-8 grade Celsius.
Informaţii adiţionale | ACEST PRODUS SE LIVREAZA DOAR IN BUCURESTI ! |
---|---|
Producator | CRAMELE RECAS |
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 10L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |