Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
De la culoarea rubiniu-intunecat si pana la postgustul lung si frumos stratificat, vinul acesta place pentru ca ofera degustatorului, pe langa corpolenta si textura matasoasa atat de cautate in registrul rosu sofisticat, o pleiada de arome intense de cirese negre, vanilie, trufe, fructe de padure si tabac, pe un parcurs savuros, amplu si cald.
Asocieri culinare: recomandat alaturi de vanat mare sau branzeturi tari, maturate.
Temperatura servire: 18-20 grade Celsius.
Cupaj rosu: Sangiovese 60%, Cabernet Sauvignon 20%, Merlot 20%.
Anul de recolta: 2009.
Treapta de calitate: IGT (Italia).
De la culoarea rubiniu-intunecat si pana la postgustul lung si frumos stratificat, vinul acesta place pentru ca ofera degustatorului, pe langa corpolenta si textura matasoasa atat de cautate in registrul rosu sofisticat, o pleiada de arome intense de cirese negre, vanilie, trufe, fructe de padure si tabac, pe un parcurs savuros, amplu si cald.
Asocieri culinare: recomandat alaturi de vanat mare sau branzeturi tari, maturate.
Temperatura servire: 18-20 grade Celsius.
Cupaj rosu: Sangiovese 60%, Cabernet Sauvignon 20%, Merlot 20%.
Anul de recolta: 2009.
Treapta de calitate: IGT (Italia).
| Producator | PICCINI |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ITALIA |
| Volum alcool | 14.00% |
| Podgorie | PICCINI |
| Regiune viticola | TOSCANA |