Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
O premiera in Romania, un cupaj in care se intalnesc cele mai cunoscute soiuri romanesti - Feteasca Alba, Feteasca Regala si Feteasca Neagra (vinificata in alb) -, un melanj care a contopit armonios calitatile fiecaruia. Pasiune, Echilibru si Unicitate.
Note degustare
Feteasca Alba pune in joc pasiunea aromelor de fruct exotic, Feteasca Regala aduce echilibrul acid-floral, iar Feteasca Neagra - unicitatea ce rezulta din onctuozitatea, catifelarea, finetea si postgustul lung si cremos.
Asocieri culinare: fructe de mare, peste alb, carne alba din vanat, branzeturi maturate, salate cu somon.
Temperatura optima de consum: 8-10 grade C.
Note degustare
Feteasca Alba pune in joc pasiunea aromelor de fruct exotic, Feteasca Regala aduce echilibrul acid-floral, iar Feteasca Neagra - unicitatea ce rezulta din onctuozitatea, catifelarea, finetea si postgustul lung si cremos.
Asocieri culinare: fructe de mare, peste alb, carne alba din vanat, branzeturi maturate, salate cu somon.
Temperatura optima de consum: 8-10 grade C.
Producator | VIA VITICOLA SARICA NICULITEL |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | CUPAJ |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12.50% |
Podgorie | NICULITEL |
Regiune viticola | COLINELE DOBROGEI |