Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Pergament, un vin realizat 100% din Petit Verdot, este maturat un an de zile la baric francez de prima folosinta si poate fi considerat o raritate destinata cu precadere cunoscatorilor.
Note degustare
Un vin corpolent, cu taninuri ferme si o aciditate ridicata in care distingem arome de condimente, ciresele negre prune, invaluite de accente de vanilie si alune.
Asocieri culinare: dupa o aerare de minim 30 minute, vinul se poate servi impreuna cu mezeluri dobrogene condimentate (ghiudem tataresc, pastrama armeneasca), cotlete de berbecut cu piper verde sau branzeturi maturate.
Temperatura optima de consum: 16-18 grade C.
Note degustare
Un vin corpolent, cu taninuri ferme si o aciditate ridicata in care distingem arome de condimente, ciresele negre prune, invaluite de accente de vanilie si alune.
Asocieri culinare: dupa o aerare de minim 30 minute, vinul se poate servi impreuna cu mezeluri dobrogene condimentate (ghiudem tataresc, pastrama armeneasca), cotlete de berbecut cu piper verde sau branzeturi maturate.
Temperatura optima de consum: 16-18 grade C.
Producator | VIA VITICOLA SARICA NICULITEL |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | PETIT VERDOT |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | NICULITEL |
Regiune viticola | COLINELE DOBROGEI |