Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Acest cupaj contine doua soiuri care se completeaza perfect, corpul puternic, taninos al Cabernet-ului Sauvignon este catifelant de Feteasca Neagra. Cele 12 luni de maturare la baric de a doua folosinta intregesc acest cupaj si innobileaza vinul.
Note degustare
Cupaj rosu rubiniu cu aroma intensa de prune uscate, cirese amare si fructe negre de padure, cu note de ciocolata, tabac si condimente. Gust plin, rotund cu tanini catifelati si bine integrati, echilibrat si urmat de un post gust remarcabil de lung.
Temperatura optima de consum: 16-18 grade C.
Note degustare
Cupaj rosu rubiniu cu aroma intensa de prune uscate, cirese amare si fructe negre de padure, cu note de ciocolata, tabac si condimente. Gust plin, rotund cu tanini catifelati si bine integrati, echilibrat si urmat de un post gust remarcabil de lung.
Temperatura optima de consum: 16-18 grade C.
Producator | SARICA NICULITEL |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | CUPAJ |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | SARICA NICULITEL |
Regiune viticola | DOBROGEA |