Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Dupa cele 12 luni de maturare in baricuri de origine franceza de a doua folosinta Cabernet-ul Sauvignon are acea voiciune, dar cu o tenta de opulenta care se incheie intr-o astringenta ferma, specifica soiului.
Note degustare
Vin rosu rubiniu cu arome de cirese negre si coacaze, cu note de catifelate de ciocolata. Gust plin si echilibrat, cu tanini bine integrati, urmat de un post gust remarcabil.
Temperatura optima de consum: 16-18 grade C.
Note degustare
Vin rosu rubiniu cu arome de cirese negre si coacaze, cu note de catifelate de ciocolata. Gust plin si echilibrat, cu tanini bine integrati, urmat de un post gust remarcabil.
Temperatura optima de consum: 16-18 grade C.
Producator | SARICA NICULITEL |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | CABERNET SAUVIGNON |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.00% |
Podgorie | SARICA NICULITEL |
Regiune viticola | DOBROGEA |