Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Cabernet Sauvignon, cel mai cunoscut soi in lume pentru vinul rosu s-a nascut in Franta, la Bordeaux din ingemanare naturala celor doua soiuri, Cabernet Franc si Sauvignon Blanc. In acest vin, care reuneste cei mai buni ani de Cabernet Sauvignon din ultimile recolte din Sarica-Niculitel, avem un Cabernet Sauvignon in „exprimare” dobrogeana.
Note degustare
Aroma intens fructata de cirese negre si coacaze, cu discrete note de cafea si tabac.
Temperatura optima de consum: 16-18 °C.
Asocieri culinare: preparate din berbecut la tava, branzeturi maturate.
Note degustare
Aroma intens fructata de cirese negre si coacaze, cu discrete note de cafea si tabac.
Temperatura optima de consum: 16-18 °C.
Asocieri culinare: preparate din berbecut la tava, branzeturi maturate.
Producator | SARICA NICULITEL |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | CABERNET SAUVIGNON |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | SARICA NICULITEL |
Regiune viticola | DOBROGEA |