Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Strugurii, recoltati in prima jumatate a lunii septembrie, sunt adusi in pivnita pentru a fi desciorchinati usor, zdrobiti si presati. Mustul este racit la o temperatura de 8°C pentru a incuraja o clarificare naturala a sedimentelor, dupa care vinul este transferat in rezervoare din otel inoxidabil, unde are loc fermentarea alcoolica la o temperatura de maximum 17 ° C. Maturarea se desfasoara in rezervoare din otel inoxidabil, la o temperatura constanta de 10 °C , dupa care vinul este filtrat si, mai apoi, imbuteliat.
Note degustare
Un vin galben-pai, cu parfum delicat de banane si citrice. Gustul sau este bine echilibrat, usor si catifelat.
Soiuri : Pinot Grigio.
Recomandari culinare: scoici, aperitive si preparate vegetariene.
Temperatura de servire: 7-14° C
Strugurii, recoltati in prima jumatate a lunii septembrie, sunt adusi in pivnita pentru a fi desciorchinati usor, zdrobiti si presati. Mustul este racit la o temperatura de 8°C pentru a incuraja o clarificare naturala a sedimentelor, dupa care vinul este transferat in rezervoare din otel inoxidabil, unde are loc fermentarea alcoolica la o temperatura de maximum 17 ° C. Maturarea se desfasoara in rezervoare din otel inoxidabil, la o temperatura constanta de 10 °C , dupa care vinul este filtrat si, mai apoi, imbuteliat.
Note degustare
Un vin galben-pai, cu parfum delicat de banane si citrice. Gustul sau este bine echilibrat, usor si catifelat.
Soiuri : Pinot Grigio.
Recomandari culinare: scoici, aperitive si preparate vegetariene.
Temperatura de servire: 7-14° C
Producator | ANTINORI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 12.50% |
Regiune viticola | VENETIA |