Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
FETEASCA NEAGRA MERLOT CABERNET SAUVIGNON
Culoare: rosu
Gust: sec
Cupaje: cupaj rosu
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Murfatlar
Brand: Sable Noble
Regiune viticola: Colinele Dobrogei (RO)
Anul de recolta: 2011
Treapta de calitate: Murfatlar DOC - CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 13,0
Volum nominal: 1,5 L
Producator: M1.Crama ATELIER
NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea este un rosu intens, purpuriu cu nuante violacee. Aromele sunt de fruct dulce de padure, mure, afine si cirese mici si negre de dulceata, la care se aduga un caracter delicat de scortisoara, cuisoare si martipan. Gustativ, regasim acelasi fruct copt de padure, pruna uscata dar si o prospetime a taninurilor suple si perfect integrate in molociunea lor cu note suave de vanilie extrase din lemnul de stejar. Vinul este moale si catifelat cu acea mineralitate subtila caracteristica podgoriei.
ASOCIERE CULINARA: Un vin excelent pentru carnea de vita la gratar, preparate din carne de miel, gulas, mancaruri cu mirodenii mediteraneene, moussaka, paste cu sosuri rosii si ciuperci, legume corpolente, branzeturi mature si deserturi cu ciocolata neagra amara.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18 - 20 grade Celsius.
Culoare: rosu
Gust: sec
Cupaje: cupaj rosu
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Murfatlar
Brand: Sable Noble
Regiune viticola: Colinele Dobrogei (RO)
Anul de recolta: 2011
Treapta de calitate: Murfatlar DOC - CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 13,0
Volum nominal: 1,5 L
Producator: M1.Crama ATELIER
NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea este un rosu intens, purpuriu cu nuante violacee. Aromele sunt de fruct dulce de padure, mure, afine si cirese mici si negre de dulceata, la care se aduga un caracter delicat de scortisoara, cuisoare si martipan. Gustativ, regasim acelasi fruct copt de padure, pruna uscata dar si o prospetime a taninurilor suple si perfect integrate in molociunea lor cu note suave de vanilie extrase din lemnul de stejar. Vinul este moale si catifelat cu acea mineralitate subtila caracteristica podgoriei.
ASOCIERE CULINARA: Un vin excelent pentru carnea de vita la gratar, preparate din carne de miel, gulas, mancaruri cu mirodenii mediteraneene, moussaka, paste cu sosuri rosii si ciuperci, legume corpolente, branzeturi mature si deserturi cu ciocolata neagra amara.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18 - 20 grade Celsius.
Producator | M1 CRAMA ATELIER |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 1.5L |
Tara Origine | ROMANIA |