Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Rusalca era spaima copiilor si primejdia flacailor, centura de castitate fixata in mintile baietilor care aruncau ocheade codanelor. O sirena malefica, o lostrita pacatoasa care, luandu-si trup de femeie si ratacind prin paduri, ademenea barbatii tineri si-i ineca in rau sau in lac.
Note degustare
Complex pana la atipic, stratificat, acest vin se cere studiat pe masura ce este consumat. In liniste, eventual. Cu trup solid de la Chardonnay, cu arome discrete din Sauvignon Blanc, plin de viata de la Riesling, echilibrat de Pinot Gris, cu balans fin intre aciditate, alcool si „trup”, RUSALCA este un vin inteles dupa culoarea si caldura momentului in care se infatiseaza. E de vorbit si povestit sau de tacut si privit – dupa cum ii sade pe plac celui in paharul caruia se toarna.
Cupaje: alb (Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Gris).
Anul de recolta: 2019
Treapta de calitate: Dealurile Olteniei IG.
Asociere culinara: preparate din carne alba si branzeturi.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius.
Note degustare
Complex pana la atipic, stratificat, acest vin se cere studiat pe masura ce este consumat. In liniste, eventual. Cu trup solid de la Chardonnay, cu arome discrete din Sauvignon Blanc, plin de viata de la Riesling, echilibrat de Pinot Gris, cu balans fin intre aciditate, alcool si „trup”, RUSALCA este un vin inteles dupa culoarea si caldura momentului in care se infatiseaza. E de vorbit si povestit sau de tacut si privit – dupa cum ii sade pe plac celui in paharul caruia se toarna.
Cupaje: alb (Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Gris).
Anul de recolta: 2019
Treapta de calitate: Dealurile Olteniei IG.
Asociere culinara: preparate din carne alba si branzeturi.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius.
Producator | CRAMA OPRISOR |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | GOLUL (PLAIURILE) DRANCEI |
Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI SI MUNTENIEI |