Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin rosu-rubiniu deschis ce intruneste toate caracteristicile de soi (delicatete si catifelare). Degaja arome de fructe de rosii (capsuni si zmeura) si note subtile de condimente. Taninii de buna calitate se evidentiaza la final.
Maturat in baricuri de stejar fracez pe o perioada de 6 luni, urmata de invechire in sticla.
Asocieri culinare: se serveste cu preparate din carne rosie, placinta cu carne si branzeturi.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Un vin rosu-rubiniu deschis ce intruneste toate caracteristicile de soi (delicatete si catifelare). Degaja arome de fructe de rosii (capsuni si zmeura) si note subtile de condimente. Taninii de buna calitate se evidentiaza la final.
Maturat in baricuri de stejar fracez pe o perioada de 6 luni, urmata de invechire in sticla.
Asocieri culinare: se serveste cu preparate din carne rosie, placinta cu carne si branzeturi.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Culoare | ROSU |
---|---|
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Regiune viticola | DEALURILE MUNTENIEI |