Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin viguros si echilibrat, ce degaja arome de prune uscate si cirese negre. Gustativ, notele de condimente, zmeura si vanilie sunt completate de tanini fini.
Maturat in baricuri de stejar fracez pe o perioada de 6 luni, urmata de invechire in sticla.
Asocieri culinare: se serveste cu preparate din carne de vita, porc sau miel la gratar, legume gratinate sau branzeturi.
Temperatura de servire: 16-18 grade Celsius.
Un vin viguros si echilibrat, ce degaja arome de prune uscate si cirese negre. Gustativ, notele de condimente, zmeura si vanilie sunt completate de tanini fini.
Maturat in baricuri de stejar fracez pe o perioada de 6 luni, urmata de invechire in sticla.
Asocieri culinare: se serveste cu preparate din carne de vita, porc sau miel la gratar, legume gratinate sau branzeturi.
Temperatura de servire: 16-18 grade Celsius.
Culoare | ROSU |
---|---|
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Regiune viticola | DEALURILE MUNTENIEI |