Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin de un rosu scanteietor, sobru, ce degaja arome de tutun, piper verde si stejar rumenit. Vinificarea s-a facut cu mare atentie, permitand extragerea si conservarea aromelor primare. Maturat in baricuri de stejar fracez, pe o perioada de 6 luni, urmata de invechire in sticla.
Asocieri culinare: se serveste cu gratar, pulpa de miel innobilata cu cimbru, paste sau branzeturi.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Un vin de un rosu scanteietor, sobru, ce degaja arome de tutun, piper verde si stejar rumenit. Vinificarea s-a facut cu mare atentie, permitand extragerea si conservarea aromelor primare. Maturat in baricuri de stejar fracez, pe o perioada de 6 luni, urmata de invechire in sticla.
Asocieri culinare: se serveste cu gratar, pulpa de miel innobilata cu cimbru, paste sau branzeturi.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Culoare | ROSU |
---|---|
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Regiune viticola | DEALURILE MUNTENIEI |