Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Soiul Pinot Noir, cunoscut pentru dificultatea sa, este imblanzit la Cramele Recas. Conditiile climatice locale incurajeaza dezvoltarea si profunzimea aromei. In cazul Pinot Noir, totul depinde de faptul ca strugurii sa beneficieze de ceea ce este nevoie pentru a produce un vin rosu bun. Viile noastre exceleaza in mod constant in acest sens. Vinificatia noastra ramane simpla, cojile sunt lucrate doar usor pentru a obtine tanini moi si fructe dulci. Utilizarea lemnului de stejar este echilibrata cu intensitatea aromei, iar vinul imbuteliat devreme pentru a-si pastra prospetimea.
Note de degustare
Rosu purpuriu, cu reflexe violacee, limpiditate buna. Arome intense de fructe rosii si negre (visine, afine, merisoare), si florale (violete). Aciditate buna, corp mediu, taninuri placute, dinamica buna, cu un final usor amarui (afine) si condimentat. Echilibru intre arome, alcool si taninuri.
Recomandari culinare: bruschete cu ciuperci, aperitive pe baza de prosciutto, chorizzo, jamon Iberico, ton, branzeturi semitari, pateuri, terrine, iepure la cuptor, deserturi pe baza de fructe rosii.
Temperatura servire: 14-16 ° C.
Soiul Pinot Noir, cunoscut pentru dificultatea sa, este imblanzit la Cramele Recas. Conditiile climatice locale incurajeaza dezvoltarea si profunzimea aromei. In cazul Pinot Noir, totul depinde de faptul ca strugurii sa beneficieze de ceea ce este nevoie pentru a produce un vin rosu bun. Viile noastre exceleaza in mod constant in acest sens. Vinificatia noastra ramane simpla, cojile sunt lucrate doar usor pentru a obtine tanini moi si fructe dulci. Utilizarea lemnului de stejar este echilibrata cu intensitatea aromei, iar vinul imbuteliat devreme pentru a-si pastra prospetimea.
Note de degustare
Rosu purpuriu, cu reflexe violacee, limpiditate buna. Arome intense de fructe rosii si negre (visine, afine, merisoare), si florale (violete). Aciditate buna, corp mediu, taninuri placute, dinamica buna, cu un final usor amarui (afine) si condimentat. Echilibru intre arome, alcool si taninuri.
Recomandari culinare: bruschete cu ciuperci, aperitive pe baza de prosciutto, chorizzo, jamon Iberico, ton, branzeturi semitari, pateuri, terrine, iepure la cuptor, deserturi pe baza de fructe rosii.
Temperatura servire: 14-16 ° C.
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |