Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Recoltarea pe timp de noapte, presarea delicata, fermentarea la rece si protejarea cu atentie a vinului tanar de contactul prea indelungat cu aerul fac toate parte din procesul de pastrare a aromelor din vie proaspete in sticla. Nu se utilizeaza lemn de stejar.
Note de degustare
Galben pai cu usoare reflexe verzui, limpiditate foarte buna. Arome de fructe (pomello, mere verzi, grepfrut copt), aspecte minerale. Aciditate foarte buna, alcool bine integrat, reconfortant, usor citric, mineral, cu postgust mediu, placut.
Recomandari culinare: branzeturi usoare, fine, salata de crab, creveti cu sos cocktail, caracatita, peccorino, carne de pui/curcan, biban sau dorada la cuptor/gratar, paste cu sos pesto, deserturi cu caise, pere
Temperatura servire: 5/6-8/9 ° C.
Recoltarea pe timp de noapte, presarea delicata, fermentarea la rece si protejarea cu atentie a vinului tanar de contactul prea indelungat cu aerul fac toate parte din procesul de pastrare a aromelor din vie proaspete in sticla. Nu se utilizeaza lemn de stejar.
Note de degustare
Galben pai cu usoare reflexe verzui, limpiditate foarte buna. Arome de fructe (pomello, mere verzi, grepfrut copt), aspecte minerale. Aciditate foarte buna, alcool bine integrat, reconfortant, usor citric, mineral, cu postgust mediu, placut.
Recomandari culinare: branzeturi usoare, fine, salata de crab, creveti cu sos cocktail, caracatita, peccorino, carne de pui/curcan, biban sau dorada la cuptor/gratar, paste cu sos pesto, deserturi cu caise, pere
Temperatura servire: 5/6-8/9 ° C.
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |