Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Cel mai bun soi de struguri nativ din Romania se simte ca acasa in Recas. Controlul atent al productiei din podgoria noastra ajunsa la maturitate duce la rezultate impresionante. Feteasca Neagra prezinta de obicei arome de fructe de padure coapte si o greutate medie pe cerul gurii cu un final foarte moale. Vinificatia noastra este reglata fin pentru a promova si mai mult acest lucru. Fermentarea este scurta si controlata. Utilizarea lemnului de stejar este echilibrata la intensitatea fructelor si structura vinului, vinul se prezinta bine tanar, deoarece aromele naturale din struguri sunt atat de usor de savurat cand este tanar, precum si la maturitate.
Note de degustare
Rosu visiniu inchis, cu reflexe violacee, limpiditate buna. Arome intense de fructe (cirese negre, mure, prune), cu usoare tente de fum. Aciditate buna, corp mediu, taninuri tinere, intensitate gustativa, cu un final usor amarui, de prune afumate.
Asocieri culinare: branzeturi semitari (cascaval), gustari romanesti (chiftelute, carnaciori, vinete umplute), sarmale in foi de vita, ostropel de pui, tochitura moldoveneasca, papanasi, galuste cu prune.
Temperatura servire: 14-16 ° C
Note de degustare
Rosu visiniu inchis, cu reflexe violacee, limpiditate buna. Arome intense de fructe (cirese negre, mure, prune), cu usoare tente de fum. Aciditate buna, corp mediu, taninuri tinere, intensitate gustativa, cu un final usor amarui, de prune afumate.
Asocieri culinare: branzeturi semitari (cascaval), gustari romanesti (chiftelute, carnaciori, vinete umplute), sarmale in foi de vita, ostropel de pui, tochitura moldoveneasca, papanasi, galuste cu prune.
Temperatura servire: 14-16 ° C
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |