Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
PINOT NOIR DE PURCARI este un vin delicat si usor, ca matasurile fine.
Culoarea de un rosu-purpuriu este acompaniata de un buchet specific soiului, cu arome complexe de capsuni, violete si zmeura. Gustul catifelat, plin, persistent, trece intr-un postgust cu nuante fine de maturare.
Obtinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala. Maturat timp de 6 luni in barrique frantuzesc de stejar.
Se recomanda alaturi de : Branza Gruyere de Comte, vanat, ciuperci si sparanghel.
Temperatura recomandata pentru consum este de +18…+20 °С.
Culoarea de un rosu-purpuriu este acompaniata de un buchet specific soiului, cu arome complexe de capsuni, violete si zmeura. Gustul catifelat, plin, persistent, trece intr-un postgust cu nuante fine de maturare.
Obtinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala. Maturat timp de 6 luni in barrique frantuzesc de stejar.
Se recomanda alaturi de : Branza Gruyere de Comte, vanat, ciuperci si sparanghel.
Temperatura recomandata pentru consum este de +18…+20 °С.
Producator | PURCARI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | PINOT NOIR |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | MOLDOVA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | PURCARI |