Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vermut clasic roșu creat de Carpano în 1870, Punt E Mes a fost numit de fapt după un termen de ... intermediere de acțiuni? Punt E Mes se traduce prin „un punct și jumătate”, iar la sfârșitul unei zile brokerii intrau în barul Carpano și cereau exact asta (dar acest lucru s-a întâmplat și într-o zi în care stocurile cheie scăzuseră cu un an și jumătate) puncte). Deci, legătura a fost făcută și băutura a fost numită ca atare după ce toți au râs bine (presupunem).
Vermutul conține chinină, care se adaugă amărăciunii minunate, alături de alte 10 ierburi și condimente. Rezultatul este o aromă superbă echilibrată și pe bază de plante. Un plus extraordinar pentru multe cocktailuri.
Notă de degustare de către The Chaps la Master of Malt
Dulce-amăruie, așa cum era de așteptat, cu o bună porție de fructe roșii închise mai dulci, condimente de copt, vanilie, coajă de portocală și un vârf de tutun, cu un fruct amar care revine la final.
Vermutul conține chinină, care se adaugă amărăciunii minunate, alături de alte 10 ierburi și condimente. Rezultatul este o aromă superbă echilibrată și pe bază de plante. Un plus extraordinar pentru multe cocktailuri.
Notă de degustare de către The Chaps la Master of Malt
Dulce-amăruie, așa cum era de așteptat, cu o bună porție de fructe roșii închise mai dulci, condimente de copt, vanilie, coajă de portocală și un vârf de tutun, cu un fruct amar care revine la final.
Litraj | 1L |
---|---|
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 16% |