Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Culoarea galben-aurie a vinului Offley Porto Lacrima anticipeaza intensitatea buchetului dominat de note florale, de arome ce s-au dezvoltat gratie invechirii in lemn, si de note de nuci, unt de arahide si miere gratie oxidarii nobile. Un vin deosebit de bogat si complex , cu un bun echilibru intre aciditate si dulceata si un finish persistent si elegant.
Regiune: Douro
Denumire: DOP Porto
Culoare: alb
Soiuri de struguri: Malvasia Fina, Códega, Viosinho si Gouveio
Alcool: 20% vol.
Aciditate totala: 3,39 g/l
PH: 3,37
Zahar rezidual: 139,5 g/l
Podgorie:
Offley Porto Lagrima este un vin alb de Porto surprinzator, extrem de bogat si foarte gustos, o bijuterie deosebita creata pentru pretentiosii consumatori ai prestigiosului brand Offley, brand ce combina modernul cu aproape 3 decenii de experienta in domeniu.
Vinificator: Luis Sottomayor
Invechire:
Dupa recoltare, vinurile raman in Douro pana in primavara, apoi sunt duse la Vila Nova de Gaia si invechite in butoaie din stejar, conform metodei traditionale de invechire a vinurilor de Porto. De-a lungul anilor vinurile sunt gustate si analizate de catre echipa de oenologi care poate face corectiile necesare astfel incat amestecul final sa pastreze caracteristicile unice ale Offley Porto Lagrima. Vinurile sunt atent selectionate, avand o vechime intre 3 si 5 ani, dand astfel o medie de 4 ani vechime. Amestecul final este filtrat si stabilizat la rece, inainte de imbuteliere.
Vinificare:
Offley Porto Lagrima este realizat in conformitate cu metoda traditionala pentru vinurile de Porto. Strugurii€š recoltati manual, separati de ciorchine, sunt zdrobiti inainte de fermentatia la temperaturi controlate, cu macerare inclusiv cu coaja strugurilor pentru a extrage cele mai bune componente. Adaugarea de alcool la momentul ideal creeaza un echilibru intre corpul si buchetul vinului. Acest moment este ales de catre vinificatorul companiei, ce tine sub observatie temperatura de fermentatie, densitatile si dulceata finala dorita.
Aroma: Un buchet foarte intens, cu note dominante florale, cu arome dezvoltate gratie invechirii in lemn si cu note de nuci, unt de arahide si miere gratie 'oxidarii nobile'.
Culoare: Galben-aurie
Gust: Un vin deosebit de bogat si complex, cu un fin echilibru intre aciditate si dulceata.
Finish: Persistent si elegant.
Temperatura de servire: 12-14 grade Celsius
Sugestii: Offley Porto Lagrima ar trebui servit racit cu nuci sau cu deserturi precum inghetata de papaya cu stafide si miere.
Depozitare: Sticla ar trebui pastrata in pozitie verticala, protejat de lumina si umiditate, la o temperatura de 16-18 grade Celsius.
Regiune: Douro
Denumire: DOP Porto
Culoare: alb
Soiuri de struguri: Malvasia Fina, Códega, Viosinho si Gouveio
Alcool: 20% vol.
Aciditate totala: 3,39 g/l
PH: 3,37
Zahar rezidual: 139,5 g/l
Podgorie:
Offley Porto Lagrima este un vin alb de Porto surprinzator, extrem de bogat si foarte gustos, o bijuterie deosebita creata pentru pretentiosii consumatori ai prestigiosului brand Offley, brand ce combina modernul cu aproape 3 decenii de experienta in domeniu.
Vinificator: Luis Sottomayor
Invechire:
Dupa recoltare, vinurile raman in Douro pana in primavara, apoi sunt duse la Vila Nova de Gaia si invechite in butoaie din stejar, conform metodei traditionale de invechire a vinurilor de Porto. De-a lungul anilor vinurile sunt gustate si analizate de catre echipa de oenologi care poate face corectiile necesare astfel incat amestecul final sa pastreze caracteristicile unice ale Offley Porto Lagrima. Vinurile sunt atent selectionate, avand o vechime intre 3 si 5 ani, dand astfel o medie de 4 ani vechime. Amestecul final este filtrat si stabilizat la rece, inainte de imbuteliere.
Vinificare:
Offley Porto Lagrima este realizat in conformitate cu metoda traditionala pentru vinurile de Porto. Strugurii€š recoltati manual, separati de ciorchine, sunt zdrobiti inainte de fermentatia la temperaturi controlate, cu macerare inclusiv cu coaja strugurilor pentru a extrage cele mai bune componente. Adaugarea de alcool la momentul ideal creeaza un echilibru intre corpul si buchetul vinului. Acest moment este ales de catre vinificatorul companiei, ce tine sub observatie temperatura de fermentatie, densitatile si dulceata finala dorita.
Aroma: Un buchet foarte intens, cu note dominante florale, cu arome dezvoltate gratie invechirii in lemn si cu note de nuci, unt de arahide si miere gratie 'oxidarii nobile'.
Culoare: Galben-aurie
Gust: Un vin deosebit de bogat si complex, cu un fin echilibru intre aciditate si dulceata.
Finish: Persistent si elegant.
Temperatura de servire: 12-14 grade Celsius
Sugestii: Offley Porto Lagrima ar trebui servit racit cu nuci sau cu deserturi precum inghetata de papaya cu stafide si miere.
Depozitare: Sticla ar trebui pastrata in pozitie verticala, protejat de lumina si umiditate, la o temperatura de 16-18 grade Celsius.
Producator | OFFLEY |
---|---|
Culoare | ALB |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | PORTUGALIA |