Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
PERFECT SIMPLU CABERNET FRANC
Acest vin este realizat din struguri Cabernet Franc și are o culoare roșu-violet, un corp rotund cu taninuri echilibrate, specifice soiului, completate
și rotunjite de timpul petrecut în baricuri. Aromele sale complexe variază într-un spectru larg, de la cireșe și coacăze negre, până la cele picante de piper mentolat și capsicum.
• Cules manual, în lădițe; sortare pe masă vibrantă;
• Macerare pre-fermentativă de 9 zile pentru extragerea culorii și a aromelor;
• Fermentare alcoolică realizată cu drojdii autohtone;
• Macerare post-fermentativă de 12 zile pentru extragerea taninurilor;
• Fermentare malolactică realizată cu bacterii autohtone;
• Maturare 10 luni (80% din volum în cisternă de inox și 20% în baricuri noi din stejar românesc), cu ardere medie.
Acest vin este realizat din struguri Cabernet Franc și are o culoare roșu-violet, un corp rotund cu taninuri echilibrate, specifice soiului, completate
și rotunjite de timpul petrecut în baricuri. Aromele sale complexe variază într-un spectru larg, de la cireșe și coacăze negre, până la cele picante de piper mentolat și capsicum.
• Cules manual, în lădițe; sortare pe masă vibrantă;
• Macerare pre-fermentativă de 9 zile pentru extragerea culorii și a aromelor;
• Fermentare alcoolică realizată cu drojdii autohtone;
• Macerare post-fermentativă de 12 zile pentru extragerea taninurilor;
• Fermentare malolactică realizată cu bacterii autohtone;
• Maturare 10 luni (80% din volum în cisternă de inox și 20% în baricuri noi din stejar românesc), cu ardere medie.
Producator | CATLEYA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Volum alcool | 13.80% |
Podgorie | CATLEYA |
Regiune viticola | CORCOVA |