Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Ce gasim intr-un pahar de vin de la Mosia Domneasca?
Pamanturile noastre cu amintiri despre mestesuguri invatate de la parinti si perfectionate prin tehnologie. Soarele Vrancei care mangaie vita de vie ingrijita cu grija si pasiune, care este forta ce ne calauzeste in tot ceea ce facem pentru a crea emotii intr-un pahar.
Note degustare
Soiul isi are radacinile in Burgundia, iar denumirea de la comuna franceza Chardonnay. Acest vin se remarca gratie maturarii in butoaie de stejar romanesc timp de 3 luni.
Astfel capata un buchet de fructe coapte la care se adauga accente de migdale, nuci si citrice. Are cremozitatea untului cu o tuse de lemn de stejar usor afumat. Aciditate vibranta si gradul alcoolic mare, cum ii sta bine unui chardonnay, este un deliciu langa preparatele din porc sau anumite preparate pe baza de peste si branzeturi fine.
Temperatura de servire: 7-10
Pamanturile noastre cu amintiri despre mestesuguri invatate de la parinti si perfectionate prin tehnologie. Soarele Vrancei care mangaie vita de vie ingrijita cu grija si pasiune, care este forta ce ne calauzeste in tot ceea ce facem pentru a crea emotii intr-un pahar.
Note degustare
Soiul isi are radacinile in Burgundia, iar denumirea de la comuna franceza Chardonnay. Acest vin se remarca gratie maturarii in butoaie de stejar romanesc timp de 3 luni.
Astfel capata un buchet de fructe coapte la care se adauga accente de migdale, nuci si citrice. Are cremozitatea untului cu o tuse de lemn de stejar usor afumat. Aciditate vibranta si gradul alcoolic mare, cum ii sta bine unui chardonnay, este un deliciu langa preparatele din porc sau anumite preparate pe baza de peste si branzeturi fine.
Temperatura de servire: 7-10
Producator | MOSIA DOMNEASCA PANCIU |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | CHARDONNAY |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | PANCIU |
Regiune viticola | VRANCEA |