Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note de degustare
Acest vin se remarca in primul rand prin culoarea sa roz-somon deschis, data de perioada scurta de timp petrecuta pe pielitele strugurilor. Este un vin facut din doua soiuri care, prin natura lor, sunt mai usoare, mai suave, ceea ce face acest rose si mai potrivit pentru a fi consumat in anotimprui mai calde. La nas, vinul are intensitate buna, notele de zmeura si trandafiri sunt predominante, iar gustul e unul proaspat, fructat, cu un echilibru placut intre dulceata naturala a strugurilor si finalul crocant.
Asociere cu preparate culinare: poate acompania antreurile, preparatele pe baza de peste, salatele si fructele de mare.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius.
Cupaje: Feteasca Neagra (25%) si Pinot Noir (75%).
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC - CT.
Acest vin se remarca in primul rand prin culoarea sa roz-somon deschis, data de perioada scurta de timp petrecuta pe pielitele strugurilor. Este un vin facut din doua soiuri care, prin natura lor, sunt mai usoare, mai suave, ceea ce face acest rose si mai potrivit pentru a fi consumat in anotimprui mai calde. La nas, vinul are intensitate buna, notele de zmeura si trandafiri sunt predominante, iar gustul e unul proaspat, fructat, cu un echilibru placut intre dulceata naturala a strugurilor si finalul crocant.
Asociere cu preparate culinare: poate acompania antreurile, preparatele pe baza de peste, salatele si fructele de mare.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius.
Cupaje: Feteasca Neagra (25%) si Pinot Noir (75%).
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC - CT.
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | DEMISEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |