Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin rosu inchis, cu arome de cirese negre, un vin echilibrat cu gust de prune uscate, cu taninuri fine si delicate, ce confera un final catifelat, placut.
Asocieri culinare: pentru ca e un cupaj rosu, poate fi asociat cu mancaruri mai picante, ca de exemplu fripturile, gratarele si branzeturi le maturate.
Temperatura de servire: 18-20 grade Celsius.
Cupaje: Cabernet Sauvignon ( 40%), Shiraz (30%), Feteasca Neagra ( 30%).
Un vin rosu inchis, cu arome de cirese negre, un vin echilibrat cu gust de prune uscate, cu taninuri fine si delicate, ce confera un final catifelat, placut.
Asocieri culinare: pentru ca e un cupaj rosu, poate fi asociat cu mancaruri mai picante, ca de exemplu fripturile, gratarele si branzeturi le maturate.
Temperatura de servire: 18-20 grade Celsius.
Cupaje: Cabernet Sauvignon ( 40%), Shiraz (30%), Feteasca Neagra ( 30%).
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.5% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |