Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vin galben pai, cu intense arome de flori, fructe si condimente, corpolent, cu o usoara nota de stejar, ceea ce ii confera un final rotund si de durata.
Asociere culinara: ideal cu pui, peste, fructe de mare si paste.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius.
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC - CT.
* Denumirea ORO MANISA este de inspiratie geto-daca si face trimitere la graiul divin, de aur, vorbit de zeii geti.
Asociere culinara: ideal cu pui, peste, fructe de mare si paste.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius.
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC - CT.
* Denumirea ORO MANISA este de inspiratie geto-daca si face trimitere la graiul divin, de aur, vorbit de zeii geti.
| Producator | BUDUREASCA |
|---|---|
| Culoare | ALB |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 14.00% |
| Podgorie | BUDUREASCA |
| Regiune viticola | DEALU MARE |