Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Culoare rosu-rubiniu intens, dominat de o complexitate aromatica puternica in care putem descifra visine foarte coapte, mure, coacaze si o nota fina de condimente insotitte de un iz de vanilie. Gustativ demonstreaza inca o data ca este regele vinurilor rosii prin structura sa puternica si robusta, datorita careia aromele de dulceturi si gemuri ies mai bine in evidenta, inchizand experienta printr-un postgust moale, fructat si persistent.
Asociere cu preparate culinare: preparate obtinute din carne de vita sau vanat, marinate in vin rosu si insotite de sosuri dulci-amarui, usor aromate.
Temperatura de servire: 18 - 20 grade Celsius.
Culoare rosu-rubiniu intens, dominat de o complexitate aromatica puternica in care putem descifra visine foarte coapte, mure, coacaze si o nota fina de condimente insotitte de un iz de vanilie. Gustativ demonstreaza inca o data ca este regele vinurilor rosii prin structura sa puternica si robusta, datorita careia aromele de dulceturi si gemuri ies mai bine in evidenta, inchizand experienta printr-un postgust moale, fructat si persistent.
Asociere cu preparate culinare: preparate obtinute din carne de vita sau vanat, marinate in vin rosu si insotite de sosuri dulci-amarui, usor aromate.
Temperatura de servire: 18 - 20 grade Celsius.
| Producator | BUDUREASCA |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | DULCE |
| Litraj | 0.7L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 14.5% |
| Podgorie | BUDUREASCA |
| Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI SI MUNTENIEI |