Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l., apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore. Mustul e obținut în atmosfera controlata folosind ciclul de presare de scurta durata si de presiune joasa. Decantarea mustului s-a facut gravitațional, la rece. Mustul a fost fermentat în cisterne de inox la temperatura controlata.
Note degustare
Nativus Aligote impresioneazaa prin mineralitatea ridicata și aromele ierboase. Are note de agrișe, mere verzi, citrice și un final lung, mieros, cu gust de piersici coapte. Asta face din Nativus Aligote un vin proaspat și raacoritor, chiar vibrant.
Temperatura servire: 8-10 grade C
Asocieri culinare: carne de vanat, peste si fructe de mare.
Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l., apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore. Mustul e obținut în atmosfera controlata folosind ciclul de presare de scurta durata si de presiune joasa. Decantarea mustului s-a facut gravitațional, la rece. Mustul a fost fermentat în cisterne de inox la temperatura controlata.
Note degustare
Nativus Aligote impresioneazaa prin mineralitatea ridicata și aromele ierboase. Are note de agrișe, mere verzi, citrice și un final lung, mieros, cu gust de piersici coapte. Asta face din Nativus Aligote un vin proaspat și raacoritor, chiar vibrant.
Temperatura servire: 8-10 grade C
Asocieri culinare: carne de vanat, peste si fructe de mare.
Producator | AVERESTI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.20% |
Podgorie | HUSI |
Regiune viticola | DEALURILE MOLDOVEI |