Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l., apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore. Mustul e obținut în atmosfera controlata folosind ciclul de presare de scurta durata si de presiune joasa. Decantarea mustului s-a facut gravitațional, la rece. Mustul a fost fermentat în cisterne de inox la temperatura controlata.
Note degustare
Dulceata si delicatetea acestui vin imbina aromele de trandafir cu nuantele de fructe tropicale. Un vin galben-verzui, proaspat si aromat.
Temperatura servire: 8-10 C.
Asocieri culinare: se asorteaza cu fructe de mare, mancaruri picante, salate de fructe si dulceata de trandafir.
Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l., apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore. Mustul e obținut în atmosfera controlata folosind ciclul de presare de scurta durata si de presiune joasa. Decantarea mustului s-a facut gravitațional, la rece. Mustul a fost fermentat în cisterne de inox la temperatura controlata.
Note degustare
Dulceata si delicatetea acestui vin imbina aromele de trandafir cu nuantele de fructe tropicale. Un vin galben-verzui, proaspat si aromat.
Temperatura servire: 8-10 C.
Asocieri culinare: se asorteaza cu fructe de mare, mancaruri picante, salate de fructe si dulceata de trandafir.
| Producator | AVERESTI |
|---|---|
| Culoare | ALB |
| Gust | DEMIDULCE |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 12.8% |
| Podgorie | HUSI |
| Regiune viticola | DEALURILE MOLDOVEI |