Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l., apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore. Mustul e obținut în atmosfera controlata folosind ciclul de presare de scurta durata si de presiune joasa. Decantarea mustului s-a facut gravitațional, la rece. Mustul a fost fermentat în cisterne de inox la temperatura controlata.
Note degustare
Un rose remarcabil, tanar, obtinut din soiul Merlot, cu arome florale si tonuri fructate. Vinul are gustul plin de personalitate, elocvent, cu o aciditate agreabila si un final cu o gama variata de arome.
Temperatura servire: 8-10 grade C
Asocieri culinare: carne de pasare cu garnitura de legume, fructe de mare cu verdeturi aromate, desert de fructe..
Strugurii au fost recoltati manual cu multa grija, la un continut de zahar de minim 195g/l., apoi desciorchinati fara zdrobire. Boabele de struguri au fost racite la o temperatura de 10° C si apoi introduse la macerat in presa timp de 6-8 ore. Mustul e obținut în atmosfera controlata folosind ciclul de presare de scurta durata si de presiune joasa. Decantarea mustului s-a facut gravitațional, la rece. Mustul a fost fermentat în cisterne de inox la temperatura controlata.
Note degustare
Un rose remarcabil, tanar, obtinut din soiul Merlot, cu arome florale si tonuri fructate. Vinul are gustul plin de personalitate, elocvent, cu o aciditate agreabila si un final cu o gama variata de arome.
Temperatura servire: 8-10 grade C
Asocieri culinare: carne de pasare cu garnitura de legume, fructe de mare cu verdeturi aromate, desert de fructe..
Producator | AVERESTI |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | HUSI |
Regiune viticola | DEALURILE MOLDOVEI |