Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un spumant brut, fermentat timp de 19 luni in sticla, asa cum cere metoda traditionala. Obtinut din soiul Chardonnay, are o culoare galben-pai, cu usoare irizatii aurii. Perlare fina, bule mici, dense, mousse de densitate medie. Olfactiv, debuteaza frumos cu arome de drojdii fine, urmneaza notele fructate (pere galbene, piersici) si mineralitata apasata, cu aspecte de paine prajita. Aciditate medie, corp bun. Gustativ, aminteste de pepene galben, piersica coapta, usor pigmentate cu aspecte citrice. Final echilibrat si postgust bun.
Asociere culinara: fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, melci, calamari, sepii, caracatite), peste, paste cu sos alb; ideal ca aperitiv.
Temperatura servire: 5 - 7° C.
Asociere culinara: fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, melci, calamari, sepii, caracatite), peste, paste cu sos alb; ideal ca aperitiv.
Temperatura servire: 5 - 7° C.
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | BRUT |
Litraj | 0.75L |
Volum alcool | 12% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |