Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Recoltare manuala in ladite de 15 kg, selectie si sortare ulterioara a boabelor de strugure. Macerarea la rece dureaza 2-3 zile. Fermentatia alcoolica este controlata la 13 -14 °C intre 10-15 zile in vase de inox.
Note degustare
Un soi tipic romanesc, galben-pai, cu irizatiile verzui care ii tradeaza tineretea.In nas este proaspat si vioi. Predomina floarea de vita de vie, caracteristica soiului si completeaza tabloul olfactiv cu agrise si zarzare . Gustul tonic si suculent, aminteste de zilele de vara, atunci cand caisele si ciresele albe sunt mai zemoase si este definit de citrice, pere si struguri proaspat zdrobiti. Postgust elegant si persistent.
Temperatura servire: 8-12 grade Celsius.
Asocieri culinare: mancaruri traditionale cu carne alba sau peste, desert pe baza de telemea proaspata.
Vinificatori: Albertus van der Merwe, Marin Ion.
Recoltare manuala in ladite de 15 kg, selectie si sortare ulterioara a boabelor de strugure. Macerarea la rece dureaza 2-3 zile. Fermentatia alcoolica este controlata la 13 -14 °C intre 10-15 zile in vase de inox.
Note degustare
Un soi tipic romanesc, galben-pai, cu irizatiile verzui care ii tradeaza tineretea.In nas este proaspat si vioi. Predomina floarea de vita de vie, caracteristica soiului si completeaza tabloul olfactiv cu agrise si zarzare . Gustul tonic si suculent, aminteste de zilele de vara, atunci cand caisele si ciresele albe sunt mai zemoase si este definit de citrice, pere si struguri proaspat zdrobiti. Postgust elegant si persistent.
Temperatura servire: 8-12 grade Celsius.
Asocieri culinare: mancaruri traditionale cu carne alba sau peste, desert pe baza de telemea proaspata.
Vinificatori: Albertus van der Merwe, Marin Ion.
Producator | TOHANI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | DEMISEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | TOHANI |
Regiune viticola | DEALU MARE |