Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Coacazele negre au un gust dulce, usor amarui si culoare inchisa. Sunt de obicei folosite in gemuri, lichioruri, inghetate si siropuri.
Felix Kir, primarul regiunii Dijon din Franta intre anii 1945 1967 s-a folosit de lichiorul obtinut din coacaze negre, denumite casiss in Franta, pentru a prepara celebrul Kir, un mix de vin alb si lichior de casiss oferit la receptii delegatilor aflate in vizita.
Culoarea lichiorului este rosu inchis, mirosul de muguri verzi de coacaz negru, aroma puternica de coacaze negre. Poate fi folosit cu succes in prepararea de cocktail-uri, vinuri si vinuri spumante, ciocolate.
Felix Kir, primarul regiunii Dijon din Franta intre anii 1945 1967 s-a folosit de lichiorul obtinut din coacaze negre, denumite casiss in Franta, pentru a prepara celebrul Kir, un mix de vin alb si lichior de casiss oferit la receptii delegatilor aflate in vizita.
Culoarea lichiorului este rosu inchis, mirosul de muguri verzi de coacaz negru, aroma puternica de coacaze negre. Poate fi folosit cu succes in prepararea de cocktail-uri, vinuri si vinuri spumante, ciocolate.
Producator | MONIN |
---|---|
Litraj | 0.7L |