Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vin cuvee, cupaj de patru struguri, cu diferite origini in Italia si din ani diferiti. Invechit, in medie, 12 luni in butoaie de stejar, este obtinut din struguri reprezentativi din diverse regiuni ale Italiei: Negromaro Puglia; Montepulciano Abruzzo; Nero d'Avola Sicilia; Merlot Veneto.
Note degustare
Usor, proaspat si stralucitor, te invaluie cu arome de zmeura, coacaze rosii si cateva note delicate de menta salbatica. Un gust plin, cu arome coapte de capsuni, zmeura si cirese rosii. Un vin foarte bine echilibrat, cu un final limpede, placut.
Asociere culinara: recomandat la un aperative, dar si alaturi de preparate usoare de vara, carne alba sau un peste mai aromat.
Temperatura de servire: 12 grade Celsius.
An: 2011.
Soi: cupaj 40 % Negromaro , 30% Montepulciano ,20% Nero d'Avola, 10% Merlot del Veneto.
Note degustare
Usor, proaspat si stralucitor, te invaluie cu arome de zmeura, coacaze rosii si cateva note delicate de menta salbatica. Un gust plin, cu arome coapte de capsuni, zmeura si cirese rosii. Un vin foarte bine echilibrat, cu un final limpede, placut.
Asociere culinara: recomandat la un aperative, dar si alaturi de preparate usoare de vara, carne alba sau un peste mai aromat.
Temperatura de servire: 12 grade Celsius.
An: 2011.
Soi: cupaj 40 % Negromaro , 30% Montepulciano ,20% Nero d'Avola, 10% Merlot del Veneto.
Producator | PICCINI |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | PICCINI |
Regiune viticola | VENETO, PUGLIA, TOSCANA, SICILIA |