Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Mateus Alb este un vin usor, proaspat, tanar, usor spumos, cu un stil consistent si extrem de versatil, ideal pentru a fi savurat in momentele frumoase ale vietii.
Caracteristici senzoriale:
Mateus alb este un vin tanar, vivace cu note de citrice si cu un buchet fructat, cu o aciditate delicata si bine echilibrat.
Recomandari de servire:
Mateus alb poate fi servit ca aperitiv sau ca bautura racoritoare. Se potriveste cu preparate din peste sau fructe de mare la gratar, salate si preparate usoare, in general. Ar trebui servit intr-un pahar special pentru vin alb, la o temperatura de 8-10 grade Celsius.
Curiozitati:
Originile Mateus dateaza inca din 1942, cand Fernando Van Zeller Guedes, fondatorul companiei a avut ideea de a crea un vin cu o personalitate puternica si cu o aroma unica, imbuteliat intr-o sticla originala si inovativa inspirata de plostile folosite de soldatii din primul Razboi Mondial. Combinatia originala si calitatea vinului au contribuit la succesul Mateus, astfel ca acesta a devenit un brand international, prezent in peste 125 de tari, cu peste 1 miliard de sticle vandute in cei 60 de ani de existenta. Sticla sa distinctiva este un simbol, o emblema, recent reintinerita pentru a surprinde cat mai bine valorile atemporale acestui brand unic si inovator.
Soiuri si vinificare:
Mateus alb este produs exclusiv din soiuri de struguri albi: Fernao Peres, Bical, Arinto si Malvasia, printe altele- folosind cele mai avansate tehnici de vinificare pentru a asigura prospetimea, echilibrul si aciditatea acestui vin tanar. Produsul final este rafinat si stabilizat la rece inainte de imbuteliere. ( cold- stabilised?)
Tarie alcoolica (% vol.): 10,0
PH: 3,1-3,3
Total de aciditate: 4 g/l
Zahar rezidual: <10 g/l
Å¢ara de provenienta: Portugalia
Soiul de struguri: Bical, Fernao Peres, Malvasia
Culoare: Alb
Tip: Vin
Producator: Sogrape Vinhos
Caracteristici senzoriale:
Mateus alb este un vin tanar, vivace cu note de citrice si cu un buchet fructat, cu o aciditate delicata si bine echilibrat.
Recomandari de servire:
Mateus alb poate fi servit ca aperitiv sau ca bautura racoritoare. Se potriveste cu preparate din peste sau fructe de mare la gratar, salate si preparate usoare, in general. Ar trebui servit intr-un pahar special pentru vin alb, la o temperatura de 8-10 grade Celsius.
Curiozitati:
Originile Mateus dateaza inca din 1942, cand Fernando Van Zeller Guedes, fondatorul companiei a avut ideea de a crea un vin cu o personalitate puternica si cu o aroma unica, imbuteliat intr-o sticla originala si inovativa inspirata de plostile folosite de soldatii din primul Razboi Mondial. Combinatia originala si calitatea vinului au contribuit la succesul Mateus, astfel ca acesta a devenit un brand international, prezent in peste 125 de tari, cu peste 1 miliard de sticle vandute in cei 60 de ani de existenta. Sticla sa distinctiva este un simbol, o emblema, recent reintinerita pentru a surprinde cat mai bine valorile atemporale acestui brand unic si inovator.
Soiuri si vinificare:
Mateus alb este produs exclusiv din soiuri de struguri albi: Fernao Peres, Bical, Arinto si Malvasia, printe altele- folosind cele mai avansate tehnici de vinificare pentru a asigura prospetimea, echilibrul si aciditatea acestui vin tanar. Produsul final este rafinat si stabilizat la rece inainte de imbuteliere. ( cold- stabilised?)
Tarie alcoolica (% vol.): 10,0
PH: 3,1-3,3
Total de aciditate: 4 g/l
Zahar rezidual: <10 g/l
Å¢ara de provenienta: Portugalia
Soiul de struguri: Bical, Fernao Peres, Malvasia
Culoare: Alb
Tip: Vin
Producator: Sogrape Vinhos
Producator | SOGRAPE |
---|---|
Culoare | ALB |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | PORTUGALIA |