Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vin opac, rosu rubiniu cu reflexii lucioase. Nasul aduce a cirese fierte si fructe conservate, iar gustul este un amestec complex si atractiv de dulceata si aciditate, cu final lung.
Asociere culinara: carne rosie, prepelita si feluri de mancare temerare; excelent cu branzeturi mature, cum ar fi parmezanul si pecorino.
Temperatura de servire: 18 grade Celsius.
Familia Boscaini pastreaza o colectie unica de vinuri fine, in beciurile sale private, produse in cantitati limitate si numai din cei mai buni ani, vinuri pe care le impart bucurosi cu iubitorii de vinuri Masi. Mazzano este un vin auster si maiestuos, prototipul pentru Amarone . Strugurii provin din podgoria omonima, renumita pentru calitatea produselor sale inca din secolul al XII-lea.
In anii 1950, cei din familia Masi au fost pionieri in implementarea conceptului frantuzesc "Cru" in zona Piemont (podgorii mici, cu productii de inalta calitate). Vinurile companiei Amarone si Recioto, produse in podgorii istorice "cru", sunt expresii excelente de terroir din regiunea Valpolicella, care inzestreaza vinurile cu stil unic si caracteristici tipice, usor de recunoscut.
Asociere culinara: carne rosie, prepelita si feluri de mancare temerare; excelent cu branzeturi mature, cum ar fi parmezanul si pecorino.
Temperatura de servire: 18 grade Celsius.
Familia Boscaini pastreaza o colectie unica de vinuri fine, in beciurile sale private, produse in cantitati limitate si numai din cei mai buni ani, vinuri pe care le impart bucurosi cu iubitorii de vinuri Masi. Mazzano este un vin auster si maiestuos, prototipul pentru Amarone . Strugurii provin din podgoria omonima, renumita pentru calitatea produselor sale inca din secolul al XII-lea.
In anii 1950, cei din familia Masi au fost pionieri in implementarea conceptului frantuzesc "Cru" in zona Piemont (podgorii mici, cu productii de inalta calitate). Vinurile companiei Amarone si Recioto, produse in podgorii istorice "cru", sunt expresii excelente de terroir din regiunea Valpolicella, care inzestreaza vinurile cu stil unic si caracteristici tipice, usor de recunoscut.
Producator | MASI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 16% |
Podgorie | VALPOLICELLA |
Regiune viticola | VENETO |