Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin rosu rubiniu, foarte inchis. Are un nas de fructe coapte, prune si cirese, iar gustul de fructe, cu note de cafea si cacao. Foarte bine echilibrat.
Asociere culinara: de baut dupa cina sau impreuna cu carne rosie, prepelite si mancaruri bogat aromate; merge foarte bine cu branzeturi, cum ar fi parmezan, pecorino si gorgonzola.
Temperatura de servire: 18-20 grade Celsius. Vinul necesita decantare.
Cupaj rosu: Corvina 70 %, Rondinella 25%, Molinara 5%.
Anul de recolta: 2009
Treapta de calitate: DOC (Italia)
Un vin rosu rubiniu, foarte inchis. Are un nas de fructe coapte, prune si cirese, iar gustul de fructe, cu note de cafea si cacao. Foarte bine echilibrat.
Asociere culinara: de baut dupa cina sau impreuna cu carne rosie, prepelite si mancaruri bogat aromate; merge foarte bine cu branzeturi, cum ar fi parmezan, pecorino si gorgonzola.
Temperatura de servire: 18-20 grade Celsius. Vinul necesita decantare.
Cupaj rosu: Corvina 70 %, Rondinella 25%, Molinara 5%.
Anul de recolta: 2009
Treapta de calitate: DOC (Italia)
Producator | MASI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 15% |
Podgorie | VALPOLICELLA |
Regiune viticola | VENETO |