Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Istoria Masi se confunda cu istoria podgoriilor din jurul Veronei, in regiunea Venetiei - Itaia. Numele deriva de la Vaio dei Masi, micuta vale cedata familei Boscaini la sfarsitul secolului al 18-lea, familie care detine aceste podgorii si in aceste zile. Compania s-a indreptat pas cu pas catre succes, totodata largindu-si domeniile si cumparand alte planatii viticole din regiunea Venetiei.
Note degustare
Un vin rosu rubiniu intens, cu nas de cirese coapte si condimente dulci si gust de cirese bogate, intense si fructe bace. Lungime buna si taninuri moi.
Asociere culinara: exceptional de versatil, merge bine cu paste cu sosuri bogate de (carne sau ciuperci), carne rosie la gratar preparata in sange, branza veche.
Temperatura de servire: 18 grade Celsius.
Cupaje: cupaj rosu.
Treapta de calitate: IGT (Italia).
Note degustare
Un vin rosu rubiniu intens, cu nas de cirese coapte si condimente dulci si gust de cirese bogate, intense si fructe bace. Lungime buna si taninuri moi.
Asociere culinara: exceptional de versatil, merge bine cu paste cu sosuri bogate de (carne sau ciuperci), carne rosie la gratar preparata in sange, branza veche.
Temperatura de servire: 18 grade Celsius.
Cupaje: cupaj rosu.
Treapta de calitate: IGT (Italia).
Producator | MASI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | ROSSO VERONESE |
Regiune viticola | VENETO |